• 27. Januar Live-Auftritt in der TV-Sendung Viva Volksmusik, Kreuzlingen
  • Palmsonntag, 25. März Mitgestaltung Gottesdienst Kirche Schangnau
  • Sonntag, 17. Juni BUREZMORGE Turnhalle Bumbach/Schangnau, 09.00 bis 13.00 Uhr
  • Sonntag, 2. September Kirchenkonzert in Kilchberg ZH, Beginn 17.00 Uhr
  • 22. und 23. September Oberemmentalisches Jodlertreffen im Bumbch durchgeführt vom Frauenjodelchor und Jodlerklub Bumbach
  • Samstag, 24. November Jodlerabend in der Turnhalle Bumbach/Schangnau

U das isch verbi.....

Eidg. Jodlerfest Brig/Glis 24. Juni 2017

Mir hi bi heissem Wätter u bi wunderschöner Walliser-Kulisse chönne es schöns Fest erläbe. Mit üsem Festlied "Es treichelet heizue" vom Alfons Gulger hi mir dörfe es sehr guet Hy bringe. Härzlechi Gratulation o a üses Duett Claudia u Renate zu ihrem wunderschöne Vortrag.

Üse Uftritt: Lied "Es treichelet heizue"

Jodlerabend 19. November 2016

Mir hi e schöne Abe dörfe gniesse. E härzleche Dank:
... a üsi Gescht dr Jodlerfamilie Sutter Waldkirch, am Jodlerklub Schratte Hilfernthal u de Äntlibuecher-Giele
... üsne tröie Bsuecher/inne. Es fröit üs geng sehr, öich bi üs ds begrüesse.
... ä üsi Häufer/inne. Ohni öich chönti mir de Abe nid eso dürefüere.

Zentralschweizerisches Jodlerfest Schüpfheim 24.-26. Juni 2016

Mir hi mit üsem Feschtlied "Ds Himmelsgschänk" es sehr guet dörfe mit Hy näh. Es isch, trotzem Rägewätter, äs schöns u luschtigs Fest gsi. Mir fröie üs sehr über ds Resultat u danke em Gody für sini tolli Arbeit! Äs grosses Lob giht o a ganz Chor - dir sit eifach aui ganz tolli Froue!!

Bildergebnis für jodlerfest schüpfheim

O ds Terzett Claudia, Renate u Peter hi am Jodlerfest in Gossau am 2. Juli es "sehr guet" übercho.
Härzlechi Gratulation - super gmacht!

Konzert und Theater Februar / März 2016

Mir hi schöni u lustegi Äbe chönne erläbe. Härzleche Dank a aui Gescht - mir hoffe öich bire angere Glägehyt wieder z'gseh. Danke o üsne Theaterlüt - das hyt dir super gmacht!. O dene viele Dank wo Tombola-Priiese gspändet hi u aune Chor-Froue wo so schöni Sache bachet u bastlet hi.

Bern. Kantonale Jodlerfest Hasle-Rüegsau vom 19.-21. Juni 2015

Mir hi mit üsem Chorlied "Bärgglogge" dörfe es sehr guet mit hy näh. O üses Duett
d'Claudia u d'Renate - begleitet vor Kathrin - si miteme sehr guet belohnt worde.
Mir fröienis vo Härze über das Resultat u danke am Gody für sini tolli Arbeit!

Es "Ichelose" i üsi Houptprob vorem Fest

Lied "Bärgglogge"

Jodlerabe 29. Novämber 2014

Äs isch e schöne Abe gsi. Mir danke aune Häufer u Häuferinne für di grossartegi Ungerstützig - em Gastklub u är Musig für ihri schöne Darbietige u üsne Gescht für ihre Bsuech.

Leider hi mir üs o müesse vo üsem Dirigänt Peter Künzi verabschiede. Ganzi 27 Jahr isch är mit üs ungerwägs gsi. Viu schöni Momänte hi mir zäme erläbt.
Liebe Peter, mir danke dir viu mau für aues u wünsche dir ganz viu Glück u aues Guete!

Ab äm Januar 2015 dörfe mir mit üsem nöie Dirigänt, em Gody Studer sen., wietermache.
Liebe Gody, härzlech wiukomme!

Vereinsreis nach Köln 3. bis 5. Oktober 2014

Si isch sehr, sehr schön gsi... Auergatig Sache u Lüt (bsungregi usem Kanton Luzern) himer gseh u schöni u ihdrucksvoui Momänte erläbt... Danke viu mau a ds Lusi u Volker Niesel für d'Organisation... isch super gsi!

Wieteri Fotos si ir Fotogalerie zgseh.

2018  Frauen Jodler Chor  globbers joomla template